Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zenei karierr

2015.09.04

Zenei karriere

Debütálás előtt

meghallgatások alatt ugyanabba a csapatba került, mint csapattársa, maru, és az ex-tag, jin. Az elején, Kame volt a KAT-TUN „k” betűje, majd 2010benJin távozása után, ő lett a banda „A” betűje is. Noha ő a legfiatalabb a bandában, ő a nem hivatalos vezér, a beszéd képességének köszönhetően.

Eredetileg 2001ben alakultak azért, hogy Koichi Domoto háttértáncosai legyenek. Nem várt népszerűségük miatt, az ügynökség megengedte nekik, hogy együtt maradjanak. Ennek ellenére, öt évet kellett várniuk arra, hogy hivatalosan is debütálhassanak.Nakamaru később bevallotta, hogy ez alatt az idő alatt, a csapat aggódott amiatt, hogy a végén sosem jutnak el oda, hogy hivatalosan is debütálhassanak, ezért ő, Kameval és Jinnelegyütt, az ügynökség elnökéhez mentek, hogy elpanaszolják neki a félelmüket. Az viszontbiztosította őket arról, hogy az ügynökségnek nagy tervei voltak velük, és arra kérte őket, hogy bízzanak meg bennük.

Szólókarriere

2005.ben, Kazuya együtt szerepelt a NewS-os Yamashita Tomohisaval egy iskolai doramában, a Nobuta wo Produce-ban. A dorama nyitódalát, a Seishun Amigot(青春アミーゴ) a Shūji to Akira (Shuji és Akira) név alatt adták ki. november 2. megjelenése után, a kislemez több, mint egy millió példányban kelt el, alig 4 hét leforgása alatt. Összesen 34 hetet töltött az oricon toplistán, és ezzel 2005legjobban vásárolt kislemezévé vált Japánban. Ezzel viszont nem volt vége a sikernek, aSeishun Amigo 2006 elején is a toplisták élére került, ezzel pedig 2006 harmadik legjobban eladott kislemeze lett.

Noha nem egy állandó dalszövegszerző, Kame számos dalt írt már a  írói álneve alatt. Ő írta a népszerű kizuna c. számot is, mely a gokusen ii betét dala is volt, valamint a special happines c. szám dalszövege is az ő munkája. A 2009es nyári koncertturné alatt, július 22. adta elő először az Aishiteiru Kara (愛しているから) c. számot, melyet satomival ésyuka kawamuraval írtak együtt.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Január / 2020 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 43333
30 nap: 3169
24 óra: 111