Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kazuya Kamenashi

2015.06.27

1986. február 23-án született Tokióban. Van két bátyja: Yuichiro és Koji, és egy öcsce: Yuya. 'Kazuya' nevet az anyukája adta neki, a híres mangaka Mitsuru Adachi 'Touch' című mangájából. Kame nagyon közel áll a családjához. Az apukája kiskorától kezdve mindig elvitte a baseball meccsekre, és játszott is vele. Ezért isszereti a baseball-t annyira, és valószínûleg ennek az eredménye az, hogy egyszer képviselte Japánt a Junior Világbajnokságon. A legidõsebb bátyja házas, és van egy kislánya. Youchiro néha megengedi neki, hogy vigyázzon a lányára. Nagyon szereti az unokahúgát, egyszer elmesélte, hogy egyre jobban megy neki a kislány lenyugtatása, amikor sír kis puszikkal minden elérhető. Kame az édesanyjára számíthat a legjobban. Ő kelti fel reggelente, megmasszírozza, amikor fáradt a munkától, főz neki különböző finomságokat. Cserében segít neki a házimunkákban, és néha elmegy vele vásárolni. El se hinnénk, hogy a mi álatlunk ismert j-pop idol kicsit talán anyakomplexusban szenved, ugye?
Az öccsével sokszor játszik baseball-t, és szeretettel hívja Yuya-t kis csibésznek, mert a kisfiú dobása már jobb, mint saját magáé.

Kamenashi Kazuya, egy japán pop idol, énekes, dalszövegíró, színész és műsorvezető. A híres J-pop csapat, a KAT-TUN K betűje. Ő a legfiatalabb a bandában, de mégis őt tekintik a nem hivatalos "vezetőnek". Nagyon jó a nyilvános beszédekben, és gyakran beszél a KAT-TUN szószólójaként tv-s programokban és koncerteken. Jinnel együtt a legnépszerûbb az együttesben, ők ketten a fő énekesek. A rajongók csakAkame-nak hívják őket1998. november 8.-án lépett be a Johnny Entertainment-be, 12 évesen. Ugyanazon a meghallgatáson vett részt, mint néhány mostani KAT-TUN-os társa, Akanishi Jin és Nakamaru Yuichi. Sajnos nem sokkal miután belépett a Johnny's-ba abba kellett hagynia a baseballozást, mivel kevés szabadideje lett. Annak ellenére, hogy egy interview-ban azt állította, hogy Johnny támogatta ezt a hobbiját. 
Kame avezer vocal a KAT-TUN egyuttesbe. 


2001 óta, tehát az alapítás óta, a KAT-TUN tagja. Sokat dolgozott együtt a másik 5 fiúval, és amikor már nagyon húzta Johnny az időt a debütálásukkal ő és Jin egyszer elment az elnökséghez, azzal a kéréssel, hogy szeretnének debütálni, igaz itt csak ígéretet kaptak és üzenetet, hogy a jelenre kell koncentrálniuk, dolgozni és reménykedni. De végülis a debütálás 2006-ban mégiscsak összejött. Azóta is az újabb és újabb kislemezeik és albumaik a toplisták élén vannak.

./Egyelore ennyi , de nemsokara jon meg tobb informacio rola es a KAT-TUN tagokrol is./  / Ez csak egy nyito informacio az elo eleterol es mikor lett KAT-TUN tag . / 
 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< December / 2019 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 39809
30 nap: 2922
24 óra: 86