Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. resz Elso latasra szerelem

2015.07.07

Ryu:

 

    -Ti meg kik a fenek vagytok? Es miert avatkoztatok bele?-kerdezte az a srac, hogy is hivjak Chull-Moo.

   -En helyetted vigyaznek,... es szepen beszelj. -mondta Takade.

   -En nem felek toled...-mar eleg kozel voltak egymashoz.

Es nem a baratom erejeben nem bizok, de aki elotte volt a madosik legjobb maffia harcos, nem hinnem hogy Takade nyerne. Lefogtam Takade-t :

    -Chull-Moo...-szolalt meg Rin.

   -Bocsass meg...-hajolt meg - De ezek beleavatkoztak, es mi van ha tortent volna valami , megsebesulhettek volna es akkor mi fizessuk a koltsegeket.-mondta.

   -Igazad van tortenhetett volna, de nem tortent. Amugy meg inkabb megkoszonned . Ha ok nem lettek volna akkor Hakeda terve sikerult volna.-mondta Rin. Szembe szallt Chul-Moo-val, nagyon bator volt.

    -Nekem ezt ne mondd, te vagy a legjobb maffia harcos, 2-szer annyival is elbantal volna.-mondta.

   -Tudom, de valami volt Mr. Hakeda kezeben, valami por, fegyver, nem tudom... lattam amielott ez a srac nem allt kozenk . Es hidd el,hogy azzal a valamivel sikerult volna tervuk es talan rosszab is lett volna.-mondtam.

   -Rendben, de igy is megserultek.- mutatott ram.

Kezem az ajakam sarkara tettem ami verzett. Gondolom amikor megutodtek kihasadt. 

   -Ami a sebesuleseket erinti semmi gond, megoldjuk. -mondta Rin es kezen fogott.

Huzni kezdett a konyha fele. Hallottam ahogy a sracok tapsolnak es "uuuuu"-ni kezdenek. Majd a konyha utan egy kis irodaba mentunk : 

  -Ulj le!-parancsolta Rin.

En nem ellenkeztem le is ultem. Keresni kezdett egy kis szekrenyben. Most figyeltem meg alaposan. A ruha nagyon jol allt neki, a a karcsu derekat kihangsulyozta. Minde ruha darabja kifejezte sajat stilusat es sajat magat. Gondolom mit gondolnak most a fiuk, es nem fognak hinni amikor azt mondom hogy nem trotent semmi. Vegul kivett egy kis dobozt es belul kivett vatta es egy fertotlenito szert. Raontott a vattara es elem ult. En a kanapen voltam mig o egy kis asztalra ult : 

   -Rin Ashia.-mutatkozott be.

   -Ryu Odagiri. 

 -Tudod ,hogy Chul-Moo-nak igaza volt.-mondta es lassan ram tette a vattat.

Felszisszentettem mivel fajt, de birtam, legalabbis ezt mutattam.

   -Sokkal rosszabb is tortenhetett volna. De attol fuggetlenul tisztelem es nagyon halas vagyok a tettedert, meg a tobbiek tettert is. Nagyon koszonom. Nem is tudom hogy hallaljam meg . Majd a nagyapam biztos foz nektek valami finomat a haz vendegeikent. 

   -Nem tesz semmit ugyan.-mondtam.

   -De en akkor is megakarom halalni.-mondta es kozeledett felem. Par centi valasztot el ajaktol.

Ereztem edes leheletet, haja karomat erte, homolkunk osszeert. Mar csak par millimeter valasztott el egymas ajkaitol, kezem derekar tevedt, ahogy az ove is az enyemre. De ekkor....nyilt az ajto es rank tort Yankumi, hata mogott a sracok. Hirtelen szetrebbentunk Rin-el es o szerenyen hatra teve hajat, a fule moe felallt

    -Ryu mindne rendben?-jott oda Yankumi kezet a sebre teve.

   -Igen, hagyj...-vettem le a kezet.

   -En melyek es szolok a nagyapamnak hogy keszitsen valami finomat.-mondta Rin.

De mielott kiment volna , ujra felem fordult. lehajolt ismet es megpuszilt. De nem akarhol az ajakam sarkat puszilta meg. Mint a vulkan mely epp kitor ugy lobbant bennem meg ez a csodas erzes. Rin kiment a fiuk becsuktak az ajtot es ram ugortak es gratulaltak. Most az egyszer hagytam, nem zavart , sot veluk egyutt orultem az egesznek : 

   -Gratulalok haver, egy jo csaj fogtal ki.-mondta Hayato.-Es fogadni mernek, ha nem nyitott volna ratok Yankumi akkor, tobb tortenik.-mondta.

   -Tudom, otbb is tortenhetett volna.,....mivel ha nem nyitott volna rank akkor Rin megcsokolt volna.

Erre a fiuk osszeneztek es kiloktek Yankumit az ajton, majd bezartak. Korem ultek :

  -Meselj el mindent.-mondtak.

   -Szoval bejottunk ide. Keresni kezdte az elso segely dobozt, Azt mondta ,hogy igaza volt Chul-Moo-nak, de nagyon tisztel es halas nekem, vagyis nekunk is. Azt mondta hogy nagyon koszoni, es fogalma sincs hogyan halalja meg. Azt mondta hogy talan a nagyapja haz vendegeikent meghiv minket. Mondtam neki ,hogy nem szukseges, mire azt mondta hogy de akkor is megakarja halalni. Kozeledett felem, homlokaink osszertek , kezem a derekan volt, ahogy az o kezei is az enyemen.Ott ult ahol most Hayato. Mar csak par millimeter valasztott el amikor rank nyitottatok.-mondtam.

   -Bocsass meg de nem mi nyitottunk ratok, hanem Yankumi. Mi csak hallgatosztunk.-mondta Takeda.

  -Te ostoba ezt nem kellt volna.-mondtak es nyaklevest adtak neki.

   -De Ryu te erzel iranta valamit?-kerdezte Hayato.

   -Nem tudom... anyit tudok hogyha ram nez lelegzetem el all, ha hozzam szol izgulok hogy nehogy olyant mondjak amilvel megbantanam. Ha megerint az egesz testem langba borul... nem is tudom nehez elmondani mit is erzek. -mondtam mosllyogva es semmibe neztem a padlot.

   -Haver te szerlmes vagy.-modnta Hayato bevagodva mellem.- Ez elso latasra szerelem.-mondta.

   -Szerelem....-mondtam es elmoslyodtam.

Legszivesebben sikitottam volna, kikialtottam volna az egesz vilagnak,hogy mit erzek. De nem tettem a fiuk elott kellett mutassam a komolyt. Hayato ismert igy latta rajtam, de annak orultem hogy nem mondta ki.  Rin annyira kedves lany, bar a harckozepette nem ezt lattam. De megertem... Visszamentunk az etterembe. Senki sem volt bent, kint mar sotet volt. Az ajton ott vilagitott a zarva tabla. Yankumi egy hatalmas megteritett asztalnal ult , gyertya feny vilagitotta meg a teret. Chul-Moo ugyancsak a barpultnal ult elotte Maimi magyarazott neki. Ram tekintett es egy gyilkos tekintetet kuldott felem. Rin-t sehol sem lattam. Megjelent a nagyapja es megkosozntte hogy megmentettuk az unokajat. Azt is elmondta,hogy ilyenkor meg nyitva vannak, de mivel ma kulonleges este van csak nekunk szentelik az idejuket. Leultunk mi is az asztalhoz. En Yankumi es Hayato koze kerultem. Enni kezdtunk. Nagyon finom volt az etel . Aztan hirtelen megjelnt Rin is. Ram mosolygott es jo etvagyat kivant. Majd oda ment Maimi-ekhez. Probalta nyugtatni ugy latszik Chul-Moo-t mert nagyon idegesnek tunt. Vegul , amikor latta ,hogy nincs mit tenni mondott neki valamit. Chul-Moo hevesen tiltakoztt de, makacsnak latszott Rin igy az o erveit folytatta. Vegul kiderult hogy azt akarta,hogy menjen haza. Es vegul Rin nyert, mivel Chul-Moo nemsokara elindult haza. Vegul kozenk ultek mind. Rin Takade mellett ult es a masik felen a baratnoje. Nagyon nyugodt es csendes arccal evett. A nagyapja nagyon kedvesen beszelt velunk, es valahogy velem nagyon tordott. Olykor amikor valami jot mondott rolam,, vagy kerdezett, vagy azt mondta, hogy az unokajaval talalnek, Rin csak mosolygott es egyszer -2-szer kedvesen raszolt. Meg desszertet is kaptunk ami nagyon finom volt. Majd amikor vegeztunk :

   -Nagyon keso van, nem szeretnem ha uton bajotok lenne.-mondta a nagyapja - Al anyok haza visznek.

   -A lanyok kiserjenek haza?...-kezdte Takade.- Ugyan uram , ez forditva szokott lenni.-mondta.

   -Igen, es amugyse kell.-mondtam.

   -De nem ismeritek ezt a helyet, jobb ha elvisznek a lanyok.-mondta.

   -Nekunk megfelel.-mondta Maimi.-En kocsival jottem haza viszem 3 -kat.-mutatott Takade-ra Tsuchyia-ra , Hayato-ra es Yankumi-ra.

   -En motorral jottem remlem nem gond.-emelte fel egy sisakot felem Rin.

  -Nem...-mondtam elveve.

  -Varj az a nagyon jo motro ott kint a tied....-amuldozott Takade.

  -Igen.-mondta Rin.

  -Egyszer kolcson adod egy turara?-ne kezdi.

   -Sajnalom, de egyelore idegeneknek nem akarom kolcson adni.-mondta Rin mosolyogva.

Kimentunk. Maimi es Rin szot valtottak meg , majd elindultak a kocsi fele es mi a motor fele. rin hatra csapta hajat, amely mint egy hajzuhatag hullott hatara es feltette a sisakot, majd en is.  Felult Rin es en moge. atkaroltam a derekat benne fogozkodtam. 

   -Kapaszkodj.-mondta , majd elindult.

Nagyon gyorsan szaguldott, de nem ezzel torodtem . Nem si zavart igazabol : 

  -Merre menjek? a foutan, vagy azt kikerulve?-kerdezte.

   -Kikerulve.-mondtam,

Mint mondtam egyedul laktam egy lakasban, es az a  kulvarosban volt. Egy tombhaz lakasa volt, melyet megvettek nekem a szuleim h,goy legalabb legyen lakhelyem. Ezt azert tiszteltem bennuk. Amint megerkeztunk  megallt, levette sisakjat , es en visszaadtam az ami az enyemen volt.

   -Koszi.-mondtam.

   -Semmi gond.-mondta.

  -De azert most ideges leszek...mert...mert...-kezdtem dadogni.- Mert igaza volt a baratomnak , a fiuk szoktak a lanyt hazakiserni es nem forditva.

   -Talan aggodsz ertem?-szallt le a motorrol es kozeledett felem.

   -Ig...igen.. vagyis mint mindenki maseert.-mondtam.

   -Ne felj, harcos vagyok...-mondta.

Ekkor dorgott az eg es esni kezdett az eso. 

   -Inkabb gyere be...-mondtam.

De a szamra csaptam. Nem akartam hogy ugy hallatszodjon.

   -Persze, ne felj nem arra gondolok, sot nem is azt akarom, csak ugylatszik nagy vihar lesz.-mondtam.

Elmoslyodott majd letette sisakjat :

   -A motrom hova tegyem?-kerdezte.

   -Bent meglesz...-mondtam.

De meilott felemlte volna, vagy valami megeloztem es atvettem en. Csak a ket sisakot hozta o : 

  -Koszi.-mondta.

  -Nem tesz semmit.-mondtam.

 Nem tud volt olyan nehez a motor mint gondoltam. Bar szerencsere hogy a focinten epp megfelelt letenni. Bar en fenneb laktam, mivel ez a tombhaz 4 emeletbol allt es en a legfelson laktam. Ismertem a szoszedokat nem lopnanak soha vagy valami, de azert Rin megkotozte a motort. Felkisiertem es bementunk a lakasba. Oszinten nem tudom miert ment bele ilyen konnyen , hisz a szulei ezt nem tudjak, de nem akartam ra kerdezni... nem csak azert mert akartam meg beszelni vele, hanem azert is mert nem akartam elrontani a hangulatot. Mind ket erv az en javamra volt. Korul nezett a lakasba :

   -Kicsi, de nagyon szep.-mondta.

  -Koszi.-mondtam.

  -Egyedul laksz?-kerdezte.

   -A szuleim elhagytak igy igen.-mondtam.

   -Sajnalom..-mondta.

    -Semmi gond.-mondtam.

   -Te az agyon fogsz aludni , en majd megleszek a foldon is.

   -Ne... marmint en megelekszem a foldon is. Nem akarlak kiturni a sajat agyadbol.-mondta.

   -Semmi gond, en szeretnem ezt es itt te vagy a vendeg.-mondtam.

Leteritettem magamnak a foldre.

   -Ha szeretnel lefurdeni ott van.-mutattam a furdoszoba ele.

   -Nem, koszi.-mondta.

   -Bocsi de nincs semmi amit feladhatnek neked.-mondtam.

   -Semmi gond. nem ez lenne az elso alkalom,hogy abban alszom amivel majdnem egesz nap voltam.-mondta,

   -Ha nem gond akkor en lefurdom.-mondtam.

  -Csak nyugodtan.-mondta.

   -Erezd magad otthon.-mondtam.

Bar a lakas kicsi volt, a furdoszoba kiralyi lakasnak tunhetett. A padlo , a kad marvanybol volt. Es a dusolo kulon volt , hatlamas uvegablakokkal, de persze olyanok amelyeken nem lehet keresztul latni, max. csak arnyekot latsz. Jol esett amikor a meleg viz ram csopogott. Egy ideig csak alltam ad usolo alatt, tenleg szerelmes vagyok,e s most az akibe az ott van kint , talan el is aludt. Rin... elveszed az agyam, meg soha senki irant nem    ereztem ilyent. Majd elkezdtem mosakodni. Amint vegeztem felvettem egy otthoni polot, egy koott farmert es visszamentem a szobaba. A tv bevolt kapcsolva Rin meg az agyon elaludt. Msoolyogva zartam le a tv-t , majd betakartam ovatosan Rin-t, es en is nyugovora tertem. Kint hatalmas vihar lehette, a szel csak ugy suvitett, villamlott es dorgott.... Hirtelen Rin felsikitott :

   -Minden rendben?-ebredtem fel. 

Megijedett es ringatozni kezdett, oda mentem melleje es atoleltem :

   -Semmi. gond...ssss...itt vagyok...sssss... ez csak rossz ido.-mondtam.

   -Bocsi, csak en sosem szerettem a viharokat, az ilyeneket meg plane nem.-mondta.- de kerlek ezt senki sem tudja, Maimi, sem te vagy az elso akinek elmondtam.-mondta

Kikerekedett szemekkel figyeltem. Egy titkot tenleg nekem mondott el eloszor.  Szorosan oleltem magamhoz, o is szorosan bujt hozzam , megpusziltam a feje bubjat,es ekkor:

   -Megkerlek, nincs semmi hatso szandekom, de nem alszol itt mellettem?-kerdezte .

Bolinottam, csak ennyit tudtam tenni. Majd melle fekudtem. Szorosan a mellkasomra fekudt es majd halkan hallottam szuszogasat. Elmosolyodtam ahogy nyugodt arcara neztem, aranyos volt ... Es boldog voltam.... boltdog voltam, mivel tudtam ,hogy az az erzes mely az eletembe eddig sosem jelent meg most vegre eljott hozzam is. De vajon Rin erez-e valamit irantam? Vegul elaludtam en is. Reggel az ora csorgese kelltett fel. Leallitottam es amikor korbe neztem senki sem volt itt. Rin elment tehat, lehet o is suliba kell menjen. Felkeltem feloltoztem es ekkor meglattam egy kis papirt az ejjeli szekrenyen kinyitottam Elkellett menjek. bocsass meg ,hogy nem koltottelek fel, de olyan nyugodtan aludtal. Kosznok minden Ryu, remelem meg talalkozunk.. Szeretettel Rin. U.I. Keszitettem reggelit, remelem izelni fog.Es elerhetsz ezen a telefonszamon. " 

A vegen egy telefonszam, elovettem mobilom es biertam majd elmentettem. Mosolyogva tettem be a kis levelet a fiokba es elvettem a taskam, majd megfordultam,ekkor majd szivrohamot kaptam. A fotelben nem mas ult mint Hayato :

    -Hogy a fenebe jutottal be?-kerdeztem.

   -Haver mindent tudok rolad, amugy meg , az ejjel a kulcsot a zarba hagytad, szerencse nem vitte el senki. -mondta.

   -Varj, te miota vagy itt?-remlem nem...

   -A! Ne felj, csak azota amiota Rin elment.-mondta.

   -Te talalkoztal vele?-kerdeztem.

   -Igen. epp indult , amikor benyitottam. Nagyon megijedt, mint te is. Megkoszonte es atadta ,hogy neveben is koszonjem meg neked. -mondta.- Na de mit is keresett itt?

   -Tegnap este , vihar volt es nem akartam hogy megazzon vagy valami tortenjek vele...-mondtam kimenve a konyhaba.

Az asztalon ott volt piritos, gyumolcs le, sonka es tojas. Mind nagyon jol neztek ki. 

   -Varj, ez azt jelenti....-az arcan nagy vigyor jelent meg.

   -Ez az jelenti hogy Rin Ashia-val toltottem egy ejszakat.

 

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 93899
30 nap: 4242
24 óra: 135